Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Houtwallen-tocht | Maaseik

20 september | 14:00 - 17:00

€2

Ze vallen vaak niet op, maar houtwallen hadden ooit een enorm belangrijke taak in onze maatschappij. En nu zijn het vaak bronnen van heel veel mooie natuur en verrassende bewoners. Natuurgids Francis neemt je mee naar de standplaatsen van deze wonderbaarlijke biotopen.

Afspraak: 14u, parking Moskou, nabij Grotlaan 208 in Maaseik. 2€/deelname, leden gratis. Meer info: Francis Telen, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51

EXTRA MAATREGELEN OMTRENT COVID-19 

  1. Kom alleen (of met de personen van je bubbel) naar de activiteit, natuurlijk liefst met de fiets. Het is niet de bedoeling dat je onderweg nog mensen oppikt met de wagen.
  2. De gids schrijft de namen van deelnemers op het deelnameformulier. Zo vermijden we dat de pen met verschillende personen in aanraking komt.
  3. Enkel de eerste 20 personen die komen opdagen, kunnen deelnemen aan de activiteit.
  4. Betaal gepast het deelnamegeld in een (spaar)potje. Zo voorkomen we aanraking. Deelnameprijs: 2€. Leden nemen gratis deel!
  5. Zorg ervoor dat je tijdens de wandeling en op stopplaatsen de 1,5m social distancing behoudt, met personen die niet in je bubbel thuishoren.
  6. Sta in een rij of in een cirkel bij een stopplaats (telkens met minstens 1,5m afstand), dan kan de gids makkelijker een woordje uitleg geven.
  7. Houd geen halt om iets te proeven of te eten. Dit is verboden.
  8. Deelnemen aan deze activiteit gebeurt op eigen risico.
  9. Was je handen grondig met zeep na deze activiteit.

Details

Date:
20 september
Time:
14:00 - 17:00
Cost:
€2

Organizer

Limburgs Landschap
Phone:
011 53 02 50
Website:
https://www.limburgs-landschap.be

Venue

Tösch-Langeren
Grotlaan
Maaseik, België
+ Google Map