fbpx

Dit voorjaar organiseren wij een cursus rond amfibieën en reptielen in onze natuurgebieden in Limburg. We gaan niet over een nacht ijs en hebben de grote kenners van deze soorten kunnen strikken. Peter Engelen, Davy Huygen en Bert Vandebosch nemen je mee op pad om tal van soorten te gaan ontdekken.

Een aanrader dus! We starten met een introductieavond (in een grotere zaal of online naargelang de regels op dat moment) op vrijdag 18 maart om 20u. Daarna gaan we zes keer op pad om deze kruipende juweeltjes te ontdekken. De juiste dat worden met de groep afgesproken. Want het spotten van deze soorten is zeer weersafhankelijk en we willen jouw kans om ze te zien zo groot mogelijk maken.

Interesse? Schrijf je vandaag nog in, want het aantal plaatsen is beperkt. Dit kan via een mailtje naar info@limburgs-landschap.be. Je ontvangt dan verdere info.

De kostprijs van deze prachtige cursus is €100 (niet-leden) en €70 (leden). Ja kan natuurlijk ook dadelijk lid worden. Dan spaar je alvast €10 uit. (info lid worden)

 

 

Share This