Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Kruidenexpeditie | Dilsen-Stokkem

23 augustus | 14:00 - 17:00

€2

GEANNULEERD De natuur heeft een heleboel geheimen. Met natuurgids en kruidenspecialiste Netta zal je een deel van dit wonderlijke wereldje kunnen ontdekken. En dit in het prachtige kader van natuurgebied Negenoord. Twee vliegen in één klap.

Afspraak: 14u, grote parking Maascentrum De Wissen, Negenoordlaan 2, Dilsen-Stokkem. 2€/deelname, leden gratis. Meer info: Netta Makrozky, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51.

EXTRA MAATREGELEN OMTRENT COVID-19 

  1. Kom alleen (of met de personen van je bubbel) naar de activiteit, natuurlijk liefst met de fiets. Het is niet de bedoeling dat je onderweg nog mensen oppikt met de wagen.
  2. De gids schrijft de namen van deelnemers op het deelnameformulier. Zo vermijden we dat de pen met verschillende personen in aanraking komt.
  3. Enkel de eerste 20 personen die komen opdagen, kunnen deelnemen aan de activiteit.
  4. Betaal gepast het deelnamegeld in een (spaar)potje. Zo voorkomen we aanraking. Deelnameprijs: 2€. Leden nemen gratis deel!
  5. Zorg ervoor dat je tijdens de wandeling en op stopplaatsen de 1,5m social distancing behoudt, met personen die niet in je bubbel thuishoren.
  6. Sta in een rij of in een cirkel bij een stopplaats (telkens met minstens 1,5m afstand), dan kan de gids makkelijker een woordje uitleg geven.
  7. Houd geen halt om iets te proeven of te eten. Dit is verboden.
  8. Deelnemen aan deze activiteit gebeurt op eigen risico.
  9. Was je handen grondig met zeep na deze activiteit.

Gegevens

Datum:
23 augustus
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€2

Organisator

Limburgs Landschap
Telefoon:
011 53 02 50
Site:
https://www.limburgs-landschap.be

Locatie

Parking Maascentrum De Wissen
Negenoordlaan 2
Dilsen-Stokkem, België
+ Google Maps