Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zadel-safari | Genk

8 augustus | 19:00 - 21:00

€2

Samen met natuurgids Frans gaan we op zoek naar de mysterieuze zadelsprinkhaan. Hij komt nog voor in dit prachtige gebied dat we vandaag exclusief kunnen bezoeken! Het panorama vanaf de terril krijg je er als bonus bij. Een buitenkans dus! Afspraak 19u, parking met adres, Weg naar Zwartberg 469, Oudsbergen, 2€/deelname, leden gratis. Meer info: Frans Verstraeten, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51.

EXTRA MAATREGELEN OMTRENT COVID-19 

  1. Kom alleen (of met de personen van je bubbel) naar de activiteit, natuurlijk liefst met de fiets. Het is niet de bedoeling dat je onderweg nog mensen oppikt met de wagen.
  2. De gids schrijft de namen en contactgegevens van deelnemers op het deelnameformulier. Zo vermijden we dat de pen met verschillende personen in aanraking komt, en kan dit ingezet worden voor eventuele contact tracing.
  3. Enkel de eerste 20 personen die komen opdagen, kunnen deelnemen aan de activiteit.
  4. Draag eventueel een mondmasker (vanaf 12 jaar), afhankelijk van de gemeente waar de activiteit doorgaat. Check dus de gemeentelijke website!
  5. Betaal gepast het deelnamegeld in een (spaar)potje. Zo voorkomen we aanraking. Deelnameprijs: 2€. Leden nemen gratis deel!
  6. Zorg ervoor dat je tijdens de wandeling en op stopplaatsen de 1,5m social distancing behoudt, met personen die niet in je bubbel thuishoren.
  7. Sta in een rij of in een cirkel bij een stopplaats (telkens met minstens 1,5m afstand), dan kan de gids makkelijker een woordje uitleg geven.
  8. Houd geen halt om iets te proeven of te eten. Dit is verboden.
  9. Deelnemen aan deze activiteit gebeurt op eigen risico. Neem eventueel ontsmettingsgel of -spray mee.
  10. Was je handen grondig met zeep na deze activiteit.

Gegevens

Datum:
8 augustus
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€2

Organisator

Limburgs Landschap
Telefoon:
011 53 02 50
Website:
https://www.limburgs-landschap.be

Locatie

Parking Zwartberg
Weg naar Zwartberg 469
Oudsbergen,
+ Google Maps